Wij zijn gesloten

Corona-maatregelen

AANGESCHERPTE MAATREGELEN IVM CORONA-VIRUS

In verband met het Corona-virus, zijn vanuit overheidswegen richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen zullen wij bij van Deursen Diervoeders ook hanteren.

De maatregelen zijn ingevoerd om verdere verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk te voorkomen, de gezondheid van onze medewerkers te beschermen en de continuïteit voor onze klanten zoveel mogelijk te garanderen. Om contacten en eventuele verspreiding tot een minimum te beperken, leggen wij de focus nu op het tijdig bezorgen van de door u bestelde producten. Er worden dan ook geen verdere bezoeken meer gedaan aan onze klanten. Onze vertegenwoordiger Edwin van Nuland (06-10904814) en ikzelf (Harry van Deursen, 06-51214666) zullen de komende periode uitsluitend telefonisch bereikbaar zijn.

Onze winkel blijft gewoon geopend. Wel verzoeken wij u bij (milde) klachten niet zelf te komen, maar uw spullen door iemand anders te laten halen. Tevens verzoeken wij u gepaste afstand te houden en indien mogelijk per pin te betalen.

Wij houden u op de hoogte wanneer wij genoodzaakt zijn andere maatregelen te treffen. Wij doen er alles aan om uw goederen op tijd bij u te bezorgen en op een hygiënische manier te werk te gaan en vragen daarvoor uw begrip en medewerking. Wij verzoeken u en onze medewerkers dan ook gepaste afstand van elkaar te houden.

Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij zowel telefonisch als per mail bereikbaar:

T: 0032-413-472642

E: info@vandeursendiervoeders.nl

Bovenstaande zal vooralsnog tot in ieder geval 06-04-2020 van kracht blijven. Wij hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd.